Medveczki Zoltán polgármesterjelölt: Paks legyen zöld város!

Az életnél, az egészségnél nincs fontosabb, azt szeretnénk, ha Pakson kórház létesülne – mondta el sajtótájékoztatóján Medveczki Zoltán, aki a Magyar Környezetvédők Pártja elnökeként kéri a választók bizalmát a szeptemberi időközi polgármester-választáson.

-Paks II. egy óriási nagy beruházás, amely mögött hatalmas pénzösszegek állnak. Úgy gondoljuk, hogy ezek ésszerű átcsoportosításával lehet az egészségügyi szolgáltatás színvonalán, ezáltal a lakosság életkörülményein javítani. – hangsúlyozta a jelölt, aki a helyi agrár- valamint a bioturizmus fellendítését is célul tűzte ki, amit a helyi kistermelők életmódjának és termelői szokásainak közkinccsé tételével valósítana meg.

Medveczki Zoltán lakossági fórumokon, valamint plakátok, standok és szórólapok segítségével kívánja üzeneteit eljuttatni a paksiakhoz. A jelölt választási programjának kiemelt üzenete: Paks legyen zöld város!

Záhonyi József a Magyar Környezetvédők Pártja igazgatója arról számolt be, hogy néhány nap alatt összegyűjtötték az induláshoz szükséges számú ajánlást, az ajánlóíveket leadták a helyi választási irodában. Azt tapasztalták, hogy az emberek érdeklődve fogadják őket, elmondják véleményüket, meglátásaikat.