Kerezsi László: a döntéseknél figyelembe kell venni a lakosság véleményét

Mindenkor a lakosság véleményét figyelembe véve kell meghozni a várost érintő döntéseket, és nem az íróasztal mögött ülve határozni arról, hogy mi a jó az embereknek – mondta Kerezsi László a Magyar Munkáspárt paksi időközi polgármester-választáson induló jelöltje a piactéren tartott sajtótájékoztatóján.

– Éppen ezért törekszünk arra, hogy minél több paksi ember véleményét, problémáit megismerjük, hiszen igazából ezeket összegezve tudunk aztán olyan döntéseket hozni, amelyek valóban jobbá teszik a paksiak életkörülményeit. A piacon nagyon sok emberrel tudunk találkozni, ezért jöttünk most ide – mondta Kerezsi László.

Az eddigi beszélgetéseik során felmerült már lakossági igényként többek között a vasúti személyszállítás visszaállítása, ami főleg a nyugdíjasoknak és a diákoknak jelentene könnyebbséget, jobb utak és járdák, szociális bérlakások építése, valamint több szórakozási lehetőségre is lenne igény a városban, elsősorban a fiatalabbak részéről – tájékoztatott Kerezsi László, kiemelve, hogy ami jó azt meg kell tartani, amin pedig lehetne javítani, azon javítani is kell.

– Magyarországon jelenleg a legnagyobb energiatermelő a Paksi Atomerőmű. A Magyar Munkáspárt határozott véleménye, és személyes véleményem is az, hogy meg kell építeni az új atomerőművi blokkokat, ugyanakkor az alternatív lehetőségekre is figyelni kell – mondta el a Magyar Munkáspárt polgármesterjelöltje, kiemelve, hogy Paks II. építése kapcsán több ezren érkeznek a városba, amire már most fel kell készülni.