Városfejlesztési referenst keresnek a Paksi Polgármesteri Hivatalba

Városfejlesztési referens munkakör határozott időre szóló betöltésére hirdet pályázatot a Paksi Polgármesteri Hivatal. Feltétel többek között az egyetemi vagy főiskolai szintű építész vagy településmérnöki végzettség, előnyt jelent a közigazgatási szakvizsga, a szakmai (tervezési, településtervezési), valamint közigazgatási gyakorlat. A végzettséget igazoló okiratok másolata és a három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány mellett szakmai önéletrajzot is be kell nyújtaniuk a pályázóknak.

Amennyiben pályázatát személyesen adja be a jelentkező, akkor a határidő 2017. szeptember 15. 12 óra, ha postai úton teszi, akkor pedig szeptember 15-i postabélyegző. A pályázatot a Paksi Polgármesteri Hivatalba (7030 Paks, Dózsa Gy. út 55-61.) dr. Blazsek Balázs címzetes főjegyzőhöz kell eljuttatni.

A pályázatok elbírálásának határideje szeptember 25., a munkakör október 2-tól tölthető be. A munkakör betöltésének feltételeiről és a pályázatok benyújtásának módjáról további fontos információkat itt találnak az érdeklődők. Az állással kapcsolatban Elekné Csollány Éva városfejlesztési referensnél lehet érdeklődni a 75/500-561-es telefonszámon.