Kerezsi László: a Magyar Munkáspárt az emberekért van

– A paksi emberekért mindenkivel készek vagyunk együttműködni, de senkivel nem működünk együtt, aki ártani akar a városnak – ez a jelmondatunk, mondta Thürmer Gyula a Magyar Munkáspárt elnöke Pakson tartott sajtótájékoztatón, ahol arról is beszélt, hogy a paksi időközi polgármester-választáson induló jelöltjük, Kerezsi László a helybeli lakossággal, vállalkozókkal, értelmiséggel együtt kívánja a város jövőjét építeni. Thürmer Gyula kiemelte, hogy az atomerőmű-beruházással nagy fejlesztés előtt áll a város, közös feladatunk, hogy éljünk a lehetőségekkel.

Kerezsi László a Magyar Munkáspárt polgármesterjelöltje azt mondta, a tervük az volt, hogy minden héten egy alkalommal kitelepülnek a város valamely pontjára, és beszélgetek a helyi lakossággal.

– A Magyar Munkáspárt az emberekért van, értük akarunk tenni. A találkozások alkalmával újabb és újabb problémákkal keresnek meg bennünket. Vannak, akik hiányolják a nyilvános illemhelyeket a városban, vagy virágosabbnak is el tudnák képzelni a települést, mások több látványosságot szeretnének. Mindettől még jobb lehetne az emberek közérzete – összegzett Kerezsi László, hozzátéve, hogy igyekszik a lakossági igényeket beépíteni a programjába, és ha megválasztják polgármesternek, figyelembe veszi azokat. – Paks egy szép, fejlődő város, azonban több pénzt lehetne fordítani arra, hogy még élhetőbb legyen. Fejleszteni lehetne az egészségügyet, igény lenne több szórakozási lehetőségre és szociális bérlakásokra is – tette még hozzá Kerezsi László.