Megjelent a Csengey kínálata az új színházi évadra

Idén négy felnőtt színházi-bérletet kínál a Csengey Dénes Kulturális Központ tizenhat kiváló előadással, emellett ifjúsági hangversenybérletet, kisiskolás, óvodás és tipegő bérletet is összeállítottak.

A bérletekre most is jellemző a műfaji sokszínűség, tehát van többek között dráma, komédia és vígjáték, a három éve elindított Honthy Hanna bérletben természetesen megjelennek a zenés darabok, a felnőtt hangversenybérlet alapjain szervezett Erkel-bérlet előadásaiban pedig szintén a zene jelenik meg hangversenyekkel, és most először balettelőadás is lesz. Az előadó társulatok között vannak olyanok, akiket most először láthat majd a paksi közönség, például a budapesti Játékszín az Életrevalók című darabot hozza, a Rózsavölgyi Szalon pedig a Valami csaj(ok) című előadást. Utóbbi különlegessége, hogy a kétszereplős igaz mesében Pokorny Lia négy nőt alakít. Ez a két előadás a Móricz -bérletben lesz látható, az Egy, kettő, három című vígjáték viszont a Latinovits-bérletben, a darab érdekessége, hogy valós időben játszódik. Idén is lesz karácsonyi koncert, ez alkalommal zenés, mesés, utazásra hívja a közönséget Szentpéteri Csilla zongoraművész és zenésztársai.

A felnőtt színházbérletek szeptember 20-22-ig újíthatók meg, újak pedig szeptember 25-29-ig válthatók 8 és 17 óra között a kulturális központ jegypénztárában. A teljes kínálat szerepel a háztartásokba eljuttatott színházi bérletajánló kiadványban, illetve megtalálható a Csengey honlapján és Facebook oldalán.