Döntőbe jutásért küzd Tolna megye a Magyarország, szeretlek-ben

Ismét Tolna megye csapatának szurkolhatunk a Magyarország, szeretlek műveltségi vetélkedőn. Megyénk Csongrádot legyőzve jutott tovább a verseny középdöntőjébe. A vasárnapi fordulóban, amit a Duna Tv közvetít, Pest megyével küzdünk meg. A csapat tagja Adorjáni Bálint, dr. Kovács Antal és Rubold Ödön.

Adorjáni Bálint Szekszárdról származó és a megyeszékhelyet otthonának tartó színész. Hét évig volt a Radnóti Színház tagja, jelenleg szabadúszó – írja a Tolna Megyei Önkormányzat a csapattagokat bemutató Facebook-bejegyzésében. Dr. Kovács Antal Magyarország első olimpiai- és első világbajnoka a judo sportágban. Most is jelentős szerepet vállal a magyar judo és sportéletben, amellett, hogy a Paksi Atomerőmű kommunikációs igazgatója. Rubold Ödön Tolna város szülötte, immár 41 éve foglalkozik színjátszással. Volt szabadúszó és tagja számos színháznak. Jelenleg a Nemzeti Színház művésze, ahol nem csak játszik, de rendez és tanít is. Legnagyobb büszkesége két gyermeke: Emília és Bálint.

A Magyarország, szeretlek! harmadik középdöntőjében, amelyet vasárnap este sugároz a Duna Tv, Tolna megye Pest megyével küzd a döntőbe jutásért.