Kultúrházak éjjel-nappal programra és játékra hív a Csengey kulturális központ

Csengey Dénes Kulturális Központ. Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal
Csengey Dénes Kulturális Központ. Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal

A kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű országos kezdeményezéshez csatlakozva többek között gyermekprogramokra, kiállításra, felolvasószínházi előadásra és retro farsangra várják a közönséget február 2-án és 3-án a Csengey Dénes Kulturális Központba. A részletes programot ide kattintva megtalálják az érdeklődők.

A programsorozat keretében kiállítást nyitnak meg 40 év – 40 kép, kultúr-ház történet címmel február 3-án 17 órakor. Az intézménytörténeti kiállításon megkezdik az úgynevezett Kulturális Menetlevelek kiosztását, amit aztán korlátozott számban még február 28-ig lehet igényelni az információs irodában. A menetlevél húsz kulturális rendezvény helyszínét, időpontját tartalmazza amelyeket a Paksi Városi Múzeum – Paksi | Metszet Örökségközpontban, a Paksi Pákolitz István Városi Könyvtárban, a Paksi Képtárban, a Paksi Közművelődési Nonprofit Kft. intézményeiben rendeznek meg, illetve a Csengey Dénes Kulturális Központ munkatársainak szervezésében valósulnak meg.

A menetlevél tulajdonosa a megjelölt programokon való részvételét a menetlevél helyszínen történő lepecsételtetésével igazolhatja. A minimum tizennyolc rendezvényen megjelenő menetlevél-tulajdonosok között novemberben értékes ajándékokat sorsolnak ki a kulturális központ fennállásának 40. évfordulója alkalmából tartandó ünnepségen.