Süli János elsőként adta le az induláshoz szükséges ajánlásokat

Süli János (j) országgyűlési képviselőjelölt átadta az ajánlóíveket dr. Blazsek Balázsnak (b) a választási iroda vezetőjének

Az ajánlóívek 1704 aláírást tartalmaznak, amelyeket egy nap alatt gyűjtöttek össze a Paks-Tamási választókerület településein. Az, hogy elsőként adtam le az ajánlóíveket egyfajta demonstráció. Az üzenete az, hogy sokan dolgoznak a régió sikeréért és az elvégzett munka megtérül – mondta el a Fidesz-KDNP aspiránsa.

Süli János a kampányidőszakban lakossági fórumokat tart, a körzet harmincnégy településének harmadán járt már. – A találkozókon nagy az érdeklődés, kiemelt téma a Paks II. projekt, valamint a térségfejlesztés – emelte ki. A jelölt hangsúlyozta, úgy akarják megépíteni a két új atomerőművi blokkot, hogy a beruházás jelentős, maradandó és önfenntartó térségfejlesztést eredményezzen.

A fórumokon – ahogy mondta – a helyi gondokról és eredményekről is tájékoztatást kaptak. – Válaszolok a lakosság kérdéseire, minden alkalommal hangsúlyozom, hogy az atomerőmű bővítése minden eddiginél több és jobb lehetőséget biztosít a régiónak. Nem az ellenzőkkel foglalkozom, azt mondom el, amit szeretnénk végrehajtani – fűzte hozzá.

Süli János az ajánlóívek leadásakor megköszönve az eddigi támogatást azt mondta, hogy folytatják az aláírásgyűjtés, mert szeretnék ezzel is ébren tartani a lelkesedést, hogy április 8-án, az országgyűlési választáson minél több x kerüljön a neve mellé.

Kapcsolódó tartalom:

Süli János elsőként adta le az induláshoz szükséges ajánlásokat