Adjon nevet a paksi kerékpármegosztó rendszernek!

Megkezdődött az elektromos közösségi kerékpármegosztó rendszer lehetőségeinek feltérképezése. Paks Város Önkormányzata és a Protheus Holding Zrt. célja, hogy a paksi tömegközlekedés hatékonyabbá, környezetkímélőbbé és emberközpontúbbá váljon. A rendszer kialakítása során hangsúlyos szerepet kap a lakosság véleménye, ezért egy kérdőív kitöltésére kérik a Pakson és környékén élőket, ami a kerékpárhasználati szokásokat méri fel, de lehetőséget ad arra is, hogy elmondják véleményüket. A kérdőív ide kattintva online is kitölthető és elküldhető, de papíralapon is van rá mód, eben az esetben a kérdőív a Paksi Polgármesteri Hivatal portáján elérhető.

Az akcióhoz nyereményjáték is kapcsolódik: azok között, akik nevet javasolnak a paksi kerékpármegosztó rendszernek, ajándékcsomagot sorsolnak ki. Aki játszani szeretne, küldje el válaszát az info@ptsh.hu e-mail címre.

(A kerékpármegosztó rendszer kerékpárok rövid idejű bérlését teszi lehetővé, a kétkerekűeket a felhasználók gyűjtőállomásokon kölcsönözhetik és adhatják le.)