Szorgosan lapátolták a havat a paksi stadionban

A klub sportolói, dolgozói és a szurkolók is hólapátot ragadtak. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök
A klub sportolói, dolgozói és a szurkolók is hólapátot ragadtak. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök

Az összefogásnak meglett az eredménye – írják a Paksi FC honlapján. A klub korábban felhívással fordult a szurkolókhoz, hogy segítsenek a pályán lévő hatalmas hómennyiség eltávolításában, ami nem volt hiábavaló, csütörtök estére a pálya hómentes lett. Az enyhébb időjárás miatt gépekkel nem lehetett elvégezni a hó eltakarítását, mert ezzel nagy károkat okozhattak volna a gyepszőnyegben. Maradt tehát a kézi erő, hólapát.

Ahogy írják, a munka már reggel elkezdődött, az NB I-es játékosok láttak neki a hólapátolásnak és délre a gyep egyharmada szabaddá vált. Délután aztán megérkeztek az utánpótlás játékosok, valamint a klub minden munkatársa is hólapátot ragadott, a vezetőségtől a pályamunkásig. Délután négy órakor megérkeztek a szurkolók, velük harminc fővel bővült a csapat. Este hat órára hómentes lett a Fehérvári úti stadion centerpályája. A munkáról ide kattintva további fotókat láthatnak.

A Paksi FC honlapján arról is hírt adnak, hogy elkezdődnek az OTP Bank Liga 2017/2018 tavaszi küzdelmei, a paksi csapat a 20. fordulóban a tabella 6. helyén álló DVTK-t látja vendégül február 24-én, a mérkőzés 17 órakor kezdődik a Fehérvári úti stadionban.