Süli János: ha megépítjük az erőművet, van jövő, van térségfejlesztés

– Az április 8-i döntés Paks és a térség számára 60-70 évre meghatározza a jövőt, mert ennyi lesz az új atomerőművi blokkok üzemideje. Sorsdöntő kérdés, hogy ki alakíthat kormányt, mert a Fidesz áll ki egyedül az erőmű bővítése mellett – húzta alá Pakson tartott lakossági fórumán Süli János, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő-jelöltje.

Hangsúlyozta, hogy minden ellenzéki párt fel akarja függeszteni az építést, ami azt jelenti, nem hisznek abban, hogy nyerhetnek. Az ugyanis, aki felelősen gondolkodik és dönt, tudja, hogy Magyarország számára nincs más alternatíva. – Pakson a felelősség még nagyobb. Családunk, gyerekeink, unokáink jövője a tét – mondta.

Kitért arra is, hogy az önkormányzatnál nem várta meg a ciklus végét, eleget tett a felkérésnek, hogy magasabb szinten, miniszterként folytassa a polgármesterként elkezdett munkát. Mint fogalmazott: miniszterként végzett munkája és képviselő-jelöltként megfogalmazott programja egybevág: az atomerőmű megépítése és a hozzákapcsolódó térségfejlesztési program megvalósítása a célja, vállalt feladata. – Ha megépítjük az erőművet, van jövő, van térségfejlesztés – összegezte.

-Megbízható, nagyon jó együttműködési és kompromisszumképességgel rendelkezik, s mindig keményen dolgozik a kitűzött célokért – mondta Süli Jánosról Szabó Péter. Paks polgármestere kijelentette: nincs alternatíva, egyetlen járható út, amit a Fidesz-KDNP kínál.

-A választásnak az a tétje, hogy bevándorló ország lesz Magyarország, vagy a Fidesz-KDNP folytathatja a kormányzást és megvédi az országot, az eddigi eredményeket – mondta Selmeczi Gabriella országgyűlési képviselő, aki országos programjuk elemeit is ismertette az Erzsébet Nagy Szállodában tartott, komoly érdeklődéssel kísért fórumon.

Kapcsolódó tartalom:

Az közeljövő tervei, lehetőségei voltak a témák Süli János lakossági fórumán