Szarka Sándor: a kapitalizmusnak rengeteg áldozata van

Szarka Sándor, a Munkáspárt Tolna megye 3. sz. választókerületében induló országgyűlési képviselőjelöltje. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök
Szarka Sándor, a Munkáspárt Tolna megye 3. sz. választókerületében induló országgyűlési képviselőjelöltje. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök

– Egy megoldás van: Munkáspárt és rendszerváltás – mondta Szarka Sándor, a Magyar Munkáspárt országgyűlési képviselőjelöltje, akivel pénteken a piactéren találkozhattak a választók. Szarka Sándor kiemelte, azt szeretnék, ha nem visszafelé haladnánk, hanem előre.

– A paksi piactéren sok emberrel találkozhatunk, népszerűsíthetjük a Munkáspárt programját, és az emberek figyelmébe tudjuk ajánlani pártunk Tolna megye 3. sz. választókerületében induló képviselőjelöltjét – ezt már Szarka Istvánné, a párt aktivistája mondta, aki arról is beszélt, hogy a Munkáspárt egyebek mellett azt kívánja elérni, hogy a nők esetében 55, a férfiak esetében pedig 60 éves életkor legyen a nyugdíjkorhatár, a 65 évesnél idősebbek ingyen kapják a gyógyszereket, a minimálnyugdíj 100 ezer forint a minimálbér pedig 200 ezer forint legyen.

Arról is beszélt, hogy szeretnék, ha a bővítés előtt álló Paksi Életfa Idősek Otthonában lenne arra lehetőség, hogy fogyatékkal élő emberek a szülőjükkel együtt ott lakjanak. Hozzátette, sokan panaszkodnak a rossz életkörülményeikre, arra, hogy kevés a jövedelmük, a gyógyszerek sokba kerülnek, így magasabb nyugdíj kellene, hogy tisztességgel meg tudjanak élni.

Szarka Sándor még hozzátette, hogy kitelepülésüknek van még egy apropója: március 25. a kapitalizmus magyar áldozatainak emléknapja. – A kapitalizmusnak rengeteg áldozata van, amiről igyekeznek megfeledkezni. A Munkáspárt az egyetlen párt amelyik nem kapitalizmust szeretne, hanem azt, hogy az embereknek könnyebb, jobb élete legyen.

Kapcsolódó tartalom:

Szarka Sándor: A munkáspárt rendszerváltozást hozhat