Molnár Zsolt: Heringes Anita kiáll a térség érdekeiért

Heringes Anita, az MSZP-Párbeszéd országgyűlési képviselőjelöltje és dr. Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság elnöke. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök
Heringes Anita, az MSZP-Párbeszéd országgyűlési képviselőjelöltje és dr. Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság elnöke. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök

Heringes Anita kiáll Paks és térsége érdekei mellett olyannyira, hogy ha kell, pártja többségi álláspontjával is vitába száll, ahogy Paks II. ügyében – fejtegette Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság elnöke, országgyűlési képviselő paksi sajtótájékoztatón.

– A Fidesz-KDNP arról beszél, hogy nem akar menekülteket befogadni, de a kötvényesek, az egyszerűsített honosítással érkezettek, az 1300 titokban befogadott mind azt mutatja, hogy több tízezer embert engedtek be az országba érdemi nemzetbiztonsági átvilágítás nélkül – emelte ki, hozzátéve, ne szavazzanak a magyar emberek egy olyan pártra, amely nem jön el a nemzetbiztonsági bizottság ülésére. Ha nem tisztelik ezt az ágazatot, akkor a paksiak érdekeit sem, hiszen a paksi beruházás és a jelenleg üzemelő blokkok is nagyon komoly figyelmet, nemzetbiztonsági mérlegelést igényelnek.

– Április 8-án szavazzanak Heringes Anitára, és az MSZP-Párbeszéd listájára, a változás szövetségére, amely a nemzeti szuverenitásra és Magyarország EU-s érdekeire és kötelezettségeire egyaránt figyelmet fordít – hangsúlyozta Molnár Zsolt.

Azt még hozzáfűzte, hogy az MSZP a jelenlegi európai biztonsági helyzetben a határvédelmet biztosító kerítést nem kívánja lebontani, és nem támogatnák a kötelező betelepítési kvótát, amire egyébként jelenleg nincs brüsszeli javaslat, ez a Fidesz-KDNP kommunikációjának része.

Heringes Anita megragadta az alkalmat, hogy felhívja Paks városvezetésének a figyelmét a gyapai lakosság kérésére, miszerint helyezzenek ki térfigyelő kamerát a Kanacsi útra, ez régi igényük. Zárásként felhívta a választók figyelmét hogy 16. helyen lesz a szavazólapon.

Kapcsolódó tartalom: