Szarka Sándor: egyedül a Munkáspárt a dolgozó emberek pártja

Szarka Sándor, a Munkáspárt országgyűlési képviselőjelöltje. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök
Szarka Sándor, a Munkáspárt országgyűlési képviselőjelöltje. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök

A pártok közül egyedüliként a Munkáspárt a dolgozó emberek pártja – mondta Szarka Sándor, akivel ez alkalommal a városi könyvtár mellett találkozhattak a választók, és ismerhették meg a párt programját. A Magyar Munkáspárt Tolna megye 3. sz. választókerületében induló országgyűlési képviselőjelöltje kiemelte, hogy programjuk, elképzeléseik megvalósítása csak akkor megy, ha a Munkáspárt bejut a parlamentbe.

Mint elmondta, tisztességes béreket, nyugdíjakat, kiszámítható életet szeretnének az embereknek. Arra is kitért, hogy a Munkáspárt támogatja az atomerőmű megépítését, illetve megújuló energiaforrások alkalmazását is. A párt programpontjait sorolva azt is kiemelte, hogy migránsmentes Magyarországot szeretnének. – Ezen kívül is van bőven probléma, tennivaló az országban, nem a migránsokat kell ellátni, vannak szegények, nélkülözők, rájuk kellene nagyobb figyelmet fordítani – fogalmazott.

Szarka Istvánné, a Munkáspárt aktivistája azt mondta, hogy minden alkalmat megragadnak pártjuk népszerűsítésére, programjuk megismertetésére. – Azt mondják, hogy a Munkáspárt kamupárt pedig nem az, huszonnyolc esztendeje munkálkodik a dolgozó emberekért – húzta alá. Arról is beszélt, hogy azt szeretnék, ha a közmunka helyett valódi munkahelyek lennének, és igazi béreket kapnának az emberek. Kiemelte, hogy míg 2014-ben harminchárom, most ötvenhét képviselőjelöltjük van. – Bízunk a Munkáspárt további működésében, sikereiben, és azon leszünk, hogy ez megvalósuljon – zárta gondolatait.

Kapcsolódó tartalom:

Ismét a piactéren várta szimpatizánsait a Munkáspárt