Bencze János: a választókra bízzuk a döntést

Bencze János, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök
Bencze János, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök

– A Jobbik Magyarországért Mozgalom nem utasítja el az atomerőmű-építést, az új blokkokat megépíti, viszont felülvizsgálná az orosz féllel kötött szerződést, mert annak nem minden pontját tartjuk korrektnek – nyomatékosította a korábban is elmondottakat Bencze János, a párt Tolna megye 3. sz. választókerületében induló országgyűlési képviselőjelöltje.

– Azt akarjuk, hogy az atomerőmű-beruházás úgy valósuljon meg, hogy az országnak, a térségnek hasznot hozzon, a helyi tisztességes vállalkozók részesüljenek belőle, a magyar vállalkozók használják ki azt a 40 százalékot amit önrészként vállaltunk. A felülvizsgálattal arra utalunk, hogy a gyanús fideszes ügyleteket elutasítjuk – részletezte.

– Az ellenzéki pártok közül a Jobbik volt az egyetlen, amely azt mondta, hogy mind a 106 választókerületben indít jelöltet, senkivel nem alkudozik, és senkinek a javára nem lép vissza, ugyanis nincs olyan párt vagy pártszövetség, amelyikkel tisztességes módon meg lehetne egyezni – erről is beszélt Bencze János, kiemelve, mi a választókra bízzuk a döntést, mert ez így tisztességes egy demokráciában, nem pedig háttéralkuval, nem megvásárolva más embereket, nem mocskolódva. Tolna megye 3. sz. választókerületét illetően ismét felhívta a figyelmet arra, hogy minden felmérés szerint a legerősebb ellenzéki párt a Jobbik Magyarországért Mozgalom, így a Fidesz egyetlen igazi kihívója, és a párt jelöltjeként ő az egyetlen, aki a Fidesz jelöltjét legyőzheti. – Kérem a választókat arra, hogy ha valódi kormányváltást akarnak, eszerint szavazzanak – zárta gondolatait.

Kapcsolódó tartalom:

Bencze János: azt akarjuk, hogy Paks II beruházás hasznot hozzon a térségnek és az országnak