Időközi önkormányzati képviselő-választás lesz Pakson

A kép illusztráció. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök
A kép illusztráció. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök

Magyarné Nagy Edina halála miatt időközi önkormányzati képviselő-választás lesz Paks 02. számú egyéni választókerületében 2018. szeptember 2-án, határozott május 28-án megtartott ülésén a Helyi Választási Bizottság, illetve a grémium kitűzte a választás határnapjait.

A jelöltállításhoz szükséges ajánlások számának meghatározására 2018. július 9-én kerül sor. A választásról az érintett választókörzetben lakó választópolgárok a Nemzeti Választási Irodától kapják meg az értesítőt 2018. július 16-ig. A választási kampányidőszak 2018. július 14-től a szavazás napján 19 óráig tart. Jelöltet állítani 2018. július 30-án 16 óráig lehet. A szavazásra 2018. szeptember 2-án 6 és 19 óra között kerül majd sor, a 3. szavazókörhöz tartozó választópolgárok esetében a Kincskereső Gyermekkönyvtárban, a 4. szavazókörhöz tartozó választópolgárok esetében a Paksi Polgármesteri Hivatalban.

A választással kapcsolatban ide kattintva, illetve a Helyi Választási Irodában, továbbá általános kérdésekben a www.valasztas.hu oldalon tájékozódhatnak.