Ulbert Sándort indítja a Fidesz-KDNP az időközi választáson

Sajtótájékoztatót tart Süli János tárca nélküli miniszter (b.), Ulbert Sándor (középen), és Kovács Sándor a Fidesz Paksi Szervezetének elnöke (j.). Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök
Sajtótájékoztatót tart Süli János tárca nélküli miniszter (b.), Ulbert Sándor (középen), és Kovács Sándor a Fidesz Paksi Szervezetének elnöke (j.). Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök

Ulbert Sándor a Fidesz-KDNP jelöltje a kettes választókörzetben a Magyarné Nagy Edina halála miatt kiírt időközi önkormányzati képviselő-választáson, jelentette be Süli János tárca nélküli miniszter (KDNP) és Kovács Sándor, a Fidesz Paksi Szervezetének elnöke sajtótájékoztatón.

Süli János szerint a jelölt már bizonyított, tíz éven át dolgozott egyéni képviselőként a körzetben, jelenleg is részt vesz a városépítő bizottság munkájában, tevékenységével hozzájárult a körzet, a város fejlődéséhez.

Kovács Sándor az együttműködés, a közös munka fontosságára hívta fel a figyelmet. Azt mondta, hogy az atomerőmű-építés miatt a város előtt álló feladatok elvégzéséhez jó képviselői csapat kell, amelyben Ulbert Sándorra szükség van.

A képviselő-jelölt úgy fogalmazott: a történelmi városrész, a kettes körzet további fejlődéséért dolgozik majd, de a prioritásokat az összvárosi érdekre tekintettel kell meghatározni. Hozzátette: a feladat, a munka az első, mindent megtesz azért, hogy a fejlődést segítse.

Ulbert Sándor 2004 és 2014 között dolgozott egyéni képviselőként a város képviselő-testületében, elnökölte az egészségügyi, később a városépítő bizottságot. Azt mondta, hogy 2014 óta is rendszeresen feljegyzi a hozzáérkező kéréseket, segít amiben tud, napi kapcsolatban van a választókkal, és Magyarné Nagy Edinával is jó szakmai kapcsolatot ápoltak. Egy év nem hosszú idő, de amit lehet, szeretne megvalósítani, azon fog dolgozni, hogy a kettes körzet fejlődjön és minél nagyobb támogatást kapjon a testülettől – tette hozzá.