Süli János: Ulbert Sándor hitelesen tudja képviselni a választókat

Ulbert Sándort, a Fidesz-KDNP paksi időközi önkormányzati képviselőválasztáson induló jelöltjét (k.) Süli János miniszter (b.) és Szabó Péter, Paks polgármestere (j.) is a választók figyelmébe ajánlotta lakossági fórumon. Fotó: Szaffenauer Ferenc/Paksi Hírnök
Ulbert Sándort, a Fidesz–KDNP paksi időközi önkormányzati képviselőválasztáson induló jelöltjét (k.) Süli János miniszter (b.) és Szabó Péter, Paks polgármestere (j.) is a választók figyelmébe ajánlotta lakossági fórumon. Fotó: Szaffenauer Ferenc/Paksi Hírnök

– Mindent meg fogok tenni Paks belvárosának és a város egészének fejlődéséért – ígérte Ulbert Sándor, a Fidesz–KDNP képviselőjelöltje a Duna Hotelben tartott lakossági fórumán. A kettes körzetben kiírt időközi választáson induló aspiráns azt mondta, az egy évre szóló képviselői mandátum alatt kiemelt feladatnak tekintené, hogy elinduljon a Dózsa György út felújításának harmadik üteme. Hozzátette, hogy ezt megelőzően a közlekedés fenntarthatóságának érdekében fel kell újítani a Kossuth Lajos utca burkolatát, emellett megoldást találni a parkolási gondokra az óvárosban, valamint szeretné, ha tovább korszerűsödnének a játszóterek. A Fidesz-KDNP képviselőjelöltje tenni kíván azért is, hogy méltó módon megújuljon a Templom tér, ám úgy véli, hogy ezt a fejlesztést a katolikus iskola korszerűsítésével összehangolva kell megoldani.

A fórumon részt vett Süli János miniszter, aki azt mondta, hogy Ulbert Sándor a körzet fejlődéséért mindig maximálisan tenni akaró, becsületes szakember, napi kapcsolatban van a választókkal, kiváló helyismerettel rendelkezik, ezért tudja hitelesen képviselni az itt élők érdekeit.

Szabó Péter polgármester is jó szívvel ajánlotta a választók figyelmébe a jelöltet. – Ulbert Sándor ugyanolyan dinamizmussal és motiváltan szolgálja majd az óvárosban élőket, dolgozik a kettes körzet fejlődéséért, ahogyan az előző két képviselői ciklusában tette – fogalmazott.

Mindketten arra kérték a választókat, hogy menjenek el szeptember 2-án választani, és szavazatukkal támogassák Ulbert Sándort, a Fidesz–KDNP jelöltjét.

A Telepaks összefoglalója az alábbi linken érhető el:

A város egészének fejlődését szeretné