Álláspályázatot írt ki a Paks II. Atomerőmű Zrt.

A Paks II. Atomerőmű Zrt. munkatársakat keres szimulátor instruktor munkakör betöltésére.

Munkaköri feladat:

– felkészülés az új atomerőművi blokkokon foglalkoztatni kívánt műszaki személyzet elméleti- és gyakorlati képzésére
– a felkészülés magában foglal magyarországi előképzést, majd több éves oroszországi képzést (4 hét Oroszország – 1 hét Magyarország ütemezésben)
– a szakterületéhez tartozó oktatási feladatok tervezése, előkészítése, szakmai koordinálása, végrehajtása és ellenőrzése
– oktatási anyagok és módszertan fejlesztése
– demonstrációs eszközök fejlesztése

A munkakör betöltésének feltételei: felsőfokú műszaki (gépészmérnök, energetikai mérnök, villamosmérnök) végzettség, orvosi- és pszichológiai alkalmasság (sugárveszélyes munkakör betöltésére is), felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek (MS Office).

Az elbírálásnál előnyt jelent a több éves atomerőművi vagy energetikai szakmai gyakorlat, az atomerőművi blokkvezénylői vagy üzemeltetői tapasztalat, az oktatói tapasztalat, a középfokú angol nyelvtudás, az orosz nyelvtudás.

A munkavégzés helye Paks – Paks II. Zrt. telephelye. A pályázatnak tartalmaznia kell a szakmai önéletrajzot, valamint a végzettséget igazoló okmányok másolatát. A pályázatot zárt borítékban 2019.01.11-ig a Paks II. Zrt. – Humán Erőforrás Igazgatóság, 7030 Paks, Dózsa György u. 30-32. címre kérik eljuttatni. A borítékon kérik feltüntetni: Pályázat – „Szimulátor instruktor”

A részletes pályázati felhívás további fontos információkkal ide kattintva érhető el.

Fotó: Paks II. Atomerőmű Zrt.
Fotó: Paks II. Atomerőmű Zrt./illusztráció