Lakossági fórumot tart az önkormányzat

Paks Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, valamennyi a településen székhellyel, telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezetet, a Paks Város területén működő civil szervezeteket és a helyben működő egyházakat (továbbiakban Partnereket), hogy módosítja a Településszerkezeti Tervet és Paks Város Helyi Építési Szabályzatát a tehermentesítő út nyomvonalával kapcsolatban.

Az önkormányzat – a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében – lakossági fórumot tart 2019. február 19-én 17 órakor a Paksi Polgármesteri Hivatal nagy házasságkötő termében. A módosítás dokumentációja a www.paks.hu honlapon a „hirdetmények, közzétételek” rovatban (ez ide kattintva is elérhető), valamint személyesen a Paksi Polgármesteri Hivatal 223-as irodájában tekinthető meg.

A Partnerek a véleményezési eljárásba az önkormányzat polgármesteréhez 2019. február 27-ig benyújtott írásbeli kérelemmel, illetve vélemény, javaslat, észrevétel megküldésével, valamint a lakossági fórumon szóban jelezve jelentkezhetnek be.

A bejelentkezett Partnerek esetében a polgármester a megbízott városi főépítész bevonásával dönti el a résztvevők körét. A kérelemben meg kell jelölni a módosítás célját, amennyiben a bejelentkezni kívánó Partner természetes személy, akkor a nevét, lakcímét, levelezési címét, telefonszámát és e-mail címét, egyéb esetben a Partner nevét, székhelyét, képviselőjét, levelezési címét, telefonszámát és e-mail címét.

A kérelmet papíralapon a Polgármesteri Hivatal címére (7030 Paks, Dózsa György út 55-61.) eljuttatva személyesen vagy postai úton lehet benyújtani, vagy elektronikus levélben a pm.titkarsag@paks.hu e-mail címre kell megküldeni. Azon Partnerek, akik 2019. 02. 27-ig nem jelentkeznek be a véleményezési eljárásba, annak további szakaszában nem vehetnek részt.

A kép illusztráció. Fotó: www.pixabay.com/Kikos
A kép illusztráció. Fotó: www.pixabay.com/Kikos