A tehermentesítő útról lesz szó a lakossági fórumon

 

Paks Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságot, a településen székhellyel, telephellyel rendelkező gazdálkodó szervezeteket, a város területén működő civil szervezeteket és egyházakat (továbbiakban Partnereket), hogy az önkormányzat a Településszerkezeti Tervet és a Helyi Építési Szabályzatot a tehermentesítő út nyomvonalával kapcsolatban a Fehérvári út-Györkönyi utca közötti szakaszon módosítja.

Az önkormányzat – a teljes körű nyilvánosság biztosításának érdekében – lakossági fórumot tart 2019. május 20-án 17 órakor a paksi polgármesteri hivatal nagytermében. A módosítás dokumentációja a www.paks.hu honlapon a „hirdetmények, közzétételek” rovatban, valamint személyesen a polgármesteri hivatal 223-as irodájában megtekinthető.

A Partnerek a véleményezési eljárásba az önkormányzat polgármesteréhez 2019. május 28-ig benyújtott írásbeli kérelemmel, illetve vélemény, javaslat, észrevétel megküldésével, valamint a lakossági fórumon szóban jelezve jelentkezhetnek be. A bejelentkezett Partnerek esetében a polgármester a megbízott városi főépítész bevonásával dönti el a résztvevők körét.

A kérelemben meg kell jelölni a módosítás célját, amennyiben a bejelentkezni kívánó Partner természetes személy, a nevét, lakcímét, levelezési címét, telefonszámát és e-mail címét, egyéb esetben a Partner nevét, székhelyét, képviselőjét, levelezési címét, telefonszámát és e-mail címét. A kérelmet papíralapon a polgármesteri hivatalba (7030 Paks, Dózsa György u. 55-61.) kell eljuttatni személyesen vagy postán, vagy elektronikusa úton elküldeni a pm.titkarsag@paks.hu e-mail címre.

Azon Partnerek, akik 2019. 05. 28-ig a véleményezési eljárásba nem jelentkeznek be, az eljárás további szakaszában nem vehetnek részt.

A paksi városháza. Fotó: Babai István/archív
A paksi városháza. Fotó: Babai István/archív