Pedagógus Szolgálati Emlékérmet kapott Czethoffer Gyuláné

A pedagógusokat köszöntötték június 11-én a Szekszárdi Szakképzési Centrum által szervezett rendezvényen. Dömötör Csaba kancellár, majd Ábrahám Norbert főigazgató beszélt a tanárok, a nevelők áldozatos munkájáról, majd kitüntetéseket, elismeréseket adtak át, írja a teol.hu.

Azoknak a tanároknak a munkáját méltatták, akik a tanév során különböző tanulmányi versenyekre készítették fel diákjaikat, akik ennek köszönhetően egy-egy megmérettetésen kiváló eredményt értek el. Mindezek mellett a centrum azon kollégái is elismerésben részesültek, akik nagyban hozzájárultak az igazgatási, tanügyi, oktatást támogató munka gördülékenyebbé tételéhez. Tolna megyében egyetlen szakképzési centrum működik, a Szekszárdi Szakképzési Centrum tíz tagintézménnyel.

paksi városi pedagógusnapon is köszöntötték. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök korábbi felvétel
Czethoffer Gyulánét, a Szekszárdi SZC I. István Szakképző Iskola vezetőjét a paksi városi pedagógusnapon is köszöntötték. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök korábbi felvétel

Hét nevelő vehette át a Pedagógus Szolgálati Emlékérmet: Czethoffer Gyuláné, Földesi Ildikó Beáta, Kleinné Makó Judith, Márkus György, Mátis Ferenc, Murvai Árpád, Takács Mária. A díj azoknak a nyugállományba vonuló óvodai, általános iskolai, szakiskolai, középiskolai pedagógusoknak és a főiskolai, egyetemi oktatóknak adományozható, akik legalább huszonöt éven keresztül a gyermekek oktatása-nevelése érdekében tevékenykedtek, és kiemelkedő munkát végeztek.

A Szekszárdi SZC I. István Szakképző Iskolájából elismerésben részesült Vass János, Sárosdi Bernadett, Kródi Zoltán és Kappelmayer János, írják a cikkben. Velük együtt ötvenhat pedagógus kapott elismerést idén. A díjazottak teljes névsora a teol.hu oldalon megtalálható.