Bejelentette jelöltjeit a Fidesz–KDNP

Fotó: Babai István/Paksi Hírnök
A képen balról jobbra: Müller Attila, Ritter Zoltán, Ulbert Sándor, Pálmai Klára, Szabó Péter, Antóni Józsefné, Kovács István, Leber Ferenc, Spiesz József. Fotó: Babai István/Paksi Hírnök

– Olyan csapat állt össze, amelynek minden tagja elkötelezett a város iránt, polgári foglalkozásuk révén megszerzett tudásukkal, tapasztalatukkal, szakmai felkészültségükkel mindannyian szolgálni tudják a választókörzetükben lakók igényeit – mondta Szabó Péter a Fidesz–KDNP jelöltbemutató sajtótájékoztatóján.

Ahogy azt korábban már bejelentették, Szabó Péter a pártszövetség polgármesterjelöltje az önkormányzati választáson. A sajtótájékoztatón bemutatta a Fidesz–KDNP színeiben induló képviselőjelölteket, akik a körzetek sorrendjében: Pálmai Klára, Ulbert Sándor, Ritter Zoltán, Müller Attila, Kovács István, Antóni Józsefné, Leber Ferenc, Spiesz József. A képviselőjelöltek kiválasztása a Fidesz és a KDNP helyi alapszervezeteinek megegyezésén alapult, közölték.

Szabó Péter kiemelte, hogy a 2017-es időközi polgármester-választáson bizalmat szavaztak számára a választók, az elmúlt két év alatt pedig kellő tapasztalatra tett szert ahhoz, hogy a következő öt esztendőre is vállalja a város vezetését. Mégpedig ezzel a keresztény, polgári értékrendet képviselő csapattal, amelynek tagjai között városvezetői, illetve képviselői tapasztalattal rendelkező jelöltek is vannak.

– A város életét meghatározza a Paks II. beruházás, így az erre való felkészülés jegyében, egy öt év alatt megvalósítható programot dolgoztunk ki – húzta alá Szabó Péter. Arról is tájékoztatott, hogy ezt több csatornán ismertetik majd a kampányban, lakossági fórumokat tartanak, illetve személyes találkozások során és szórólapokon is eljuttatják a szavazókhoz.