Leadta ajánlóíveit a Fidesz–KDNP

Fotó: Babai István/Paksi Hírnök
Fotó: Babai István/Paksi Hírnök

– Köszönöm a lakosságnak az ajánlásokat, és hogy mindenhol szeretettel fogadtak bennünket – mondta Szabó Péter, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje, a Fidesz paksi szervezetének elnöke, miután ma reggel leadták az ajánlóíveket dr. Blazsek Balázsnak, a paksi választási iroda vezetőjének. – Folytatjuk a lakossággal a konzultációt – emelte ki, hangsúlyozva, hogy a pártszövetség csapatának tagjai széles körű tapasztalatokkal rendelkeznek, polgári keresztény értékrendet képviselnek, számukra legfontosabbak Paks városa, lakossága és az atomerőmű-építés.

– Nagy élmény, hogy lehetőségem van megméretni magam, és ilyen pozitív a fogadtatás – ezt már Kovács István mondta, aki az ötös körzetben indul a képviselő-választáson. Kiemelte, hogy sok kollégával, ismerőssel találkozott, sok bátorítást kapott, illetve már most többen jelezték a problémákat, igényeket. – Köszönöm ezt a pozitív hozzáállást a lakosság részéről, és a bizalmat, ez a csapat azért dolgozik majd, hogy ezt megszolgálja – húzta alá.

Pálmai Klára, aki az egyes körzetben indult a képviselői székért, azt mondta, hogy talán ez a terület Paks legszebb, de majdani képviselőjének a legtöbb feladatot adó része. – Rendszeresen járom a városnak ezt a részét, ismerem például a csapadékvíz-elvezetéssel kapcsolatos problémákat, tudom, hogy nincsenek boltok, az óvodánál parkoló, tehát van egy csomó feladat – mondta Pálmai Klára, hozzátéve –, továbbra is kapcsolatban szeretnénk lenni a lakossággal, megismerni véleményüket, javaslataikat, hogy a mi elképzeléseink mellett ezeket is beépíthessük programunkba.