Utcafórumot tartott a Fidesz-KDNP három képviselőjelöltje

Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök
Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök

– Az elsődleges feladat a betonburkolatú utak rendbetétele aszfaltozással, szegélycserével, illetve szükség szerint meg kell oldani a csapadékvíz-elvezetést is – mondta Ritter Zoltán, a Fidesz-KDNP hármas körzetben induló képviselőjelöltje utcafórumon. Arról is beszél, hogy felemeltetné a képviselői keretet legalább ötmillió forintra, amit járdafelújításra, valamint kisebb feladatokra, például padok festésére vagy a Virág és a Május 1. utca sarkán lévő üres telek rendbetételére fordítana.

– Hasznos volt az utcafórum, a felmerült kérdésekre Süli János miniszterrel és Szabó Péter polgármesterrel válaszokat tudtunk adni – mondta Pálmai Klára, a Fidesz-KDNP egyes körzetben induló képviselőjelöltje. Hangsúlyozta, hogy a lakossággal való folyamatos kapcsolattartásra nagy figyelmet kíván fordítani. A körzetet érintő csapadékvízelvezetési problémákról azt mondta, hogy nem az ároklefedés a megoldás, hanem a zárt rendszerű felszín alatti csapadékvíz-elvezetés.

– Forgalomtechnikai megoldásokat várnak a lakók, amelyek egyszerűen tejesíthetők, itt például egy tükör kihelyezésével, illetve a tervezett záportározóról kérdeztek – összegzett Müller Attila, a Fidesz-KDNP négyes körzetben induló képviselőjelöltje a Pál és Kápolna utcák találkozásánál tartott utcafórumáról. Kiemelte, hogy három fontos terület van: közösségi terek és utcák felújítása, közlekedés korszerűsítése, telekprogram kialakítása. – Ezt, valamint a Pál és a Györkönyi utcák sarkán lévő területet parkosítani kell, és az egyiken játszóteret kialakítani – tette hozzá.