Szarka Istvánné és Szarka Sándor tartottak sajtótájékoztatót

Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök
Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök

A városi könyvtár előtt felállított standnál várták a választókat a Magyar Munkáspárt képviselőjelöltjei: Szarka Sándor, a párt hármas számú választókörzetben induló jelöltje, valamint Szarka Istvánné, aki a kettes körzetben méretteti meg magát a párt színeiben.

Szarka Sándor kiemelte: továbbra is a kisemberek problémáit helyezi a központba a Munkáspárt. Hozzáfűzte: – Fontos lenne, ha az elektromos buszok a város egész területén járnának, hogy a nyugdíjasok közlekedését, utazását megkönnyítsék. Szeretnénk hogyha változás történne Pakson, népi ellenőrzést vezetnénk be, amelyre garancia lenne a Magyar Munkáspárt. Arra kérek mindenkit, hogy október 13-án menjenek el szavazni és válasszák a Magyar Munkáspárt jelöltjeit.

Szarka Istvánné, a párt kettes számú választókörzetben induló jelöltje azt szeretné elérni, hogy ne legyenek lakhatási problémák Pakson, épüljenek szociális bérlakások, ahonnan ne lehessen kitenni a lakókat. Paks közlekedési problémáira is megoldást szeretnének találni, hangsúlyozta a jelölt. – Én azt szeretném, hogyha a Jámbor Pál utca egyirányú lenne, ezt kérték a lakosok, mert elfogadhatatlan a közlekedés: a járdán parkolnak, beszorul a forgalom.

A Magyar Munkáspárt színeiben induló jelöltek a fórumon köszönetet nyilvánítottak azoknak a paksiaknak, akik ajánlásukkal hozzájárultak ahhoz, hogy elindulhassanak az önkormányzati képviselőválasztáson.