Edzőváltás a Paksi FC-nél

A Paksi FC vezetősége ma (11.03.) felmentette Tomiszlav Szivics vezetőedzőt és Szabó István pályaedzőt a további munkavégzés alól. Az új vezetőedző személyéről a későbbiekben születik döntés, melyről a szurkolókat a klub hivatalos honlapján tájékoztatja elsőként, áll a Paksi FC közleményében.

Frissítve 11.04.

Ahogy arról beszámoltunk, felmentették a munkavégzés alól a Paksi FC labdarúgócsapatának vezetőedzőjét, Szivics Tomiszlavot és segítőjét Szabó Istvánt. Új hír, hogy a hétvégi Kisvárda elleni hazai találkozóra Osztermájer Gábor és Péter Norbert készítik fel a zöld-fehéreket. Az OTP Bank Ligában a PFC 11 fordulót követően 10 ponttal a tabella 10. helyén áll.

– Senki nem úgy készült, hogy Debrecenben simán kikapunk, és edzőt kell váltani. Osztermájer Gáborra és Péter Norbertre bíztuk a csapatot a hétvégére. Azt gondolom, hogy ők házon belül ismerik az összes problémánkat. Reméljük, hogy a gárda ezen a héten válaszol arra, hogy nem bennük volt a hiba – mondta az edzőváltással kapcsolatban Haraszti Zsolt, a Paksi FC ügyvezetője. A PFC a következő fordulóban a Kisvárda együttesét fogadja. A mérkőzést november 9-én 17 órakor rendezik. Az összecsapást az M4 Sport televízió élőben közvetíti.

Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök
Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök/korábbi felvétel