Városi szilveszteri programra hívják a lakosságot

A Paks Város Önkormányzata finanszírozásával, a Csengey Dénes Kulturális Központ szervezésében megvalósult decemberi városi programsorozatot a tavaly hagyományteremtő céllal elindított Városi szilveszter rendezvénnyel zárják december 31-én a városháza előtti téren. Étel- és italszolgáltatás az esemény ideje alatt rendelkezésre áll.

Program:
19.00 Kapunyitás
19.30 C four G
21.00 Házigazda DJ – Spy the Ghost
22.15 Cory (Happy Gang)
23.15 Csordás Tibi (Fiesta)
24.00 Himnusz
00.05 Szabó Péter polgármester köszöntője
00.15 TNT Track
01.15 Ámokfutók
02.15 DJ Spigiboy

Fontos biztonsági információ, hogy a rendezvény teljes területe kordonokkal körbezárt terület lesz, ahova két beengedési ponton lehet bemenni, a Dózsa György út északi és déli lezárásánál. Ha a létszám eléri a háromezer főt, a további érkezőket nem engedhetik be a körbezárt területre.

A rendezvény ideje alatt útlezárásokra és parkolási korlátozásokra is számítani kell. 2019. december 31-én 19 órától 2020. január 1-jén 4 óráig le lesz zárva a Dózsa György út Duna Hotel (a hotel parkolójába a beállás biztosított) és Rosthy utca (Spar felőli oldalig) közötti szakasza. A fent nevezett útszakaszon/útszakasz mellett található parkolókban december 31-én 18 órától parkolási tilalom lesz érvényben 2020. január 1-jén 4 óráig. A fenti útlezárással érintett buszmegállókat az útlezárás ideje alatt nem érintik a helyi és helyközi járatok. A főutca ezen szakaszáról nyíló utcákba a jelzett időszakban nem lehet behajtani.

A szervezők kérik a lakosság, elsősorban a környező utcák lakóinak türelmét a hangos zene, intenzív zajhatás miatt. Bíznak benne, hogy a szilveszteri program szervezői, a fellépő zenekarok és a közönség számíthat megértésükre.

Tavalyi felvétel. Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal
Tavalyi felvétel. Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal