A Mezőföldvíz Kft. lakossági felhívása

A Mezőföldvíz Kft. mint felelős közszolgáltató számára kiemelten fontos a felhasználók egészségének megóvása és a járványügyi kockázatok csökkentése. Ezt a célt szolgálják a vízdíjszámlák kényelmes, otthonról intézhető kiegyenlítésének lehetőségei, melyek a koronavírus miatt kialakult járványhelyzetben a szokásosnál is nagyobb jelentőséggel bírnak. A társaság közleményében erre hívják fel a fogyasztók figyelmét.

Számlák befizetése csoportos beszedési megbízással:
Ez egy olyan fizetési mód, amellyel a fogyasztó számlavezető pénzintézetéhez – akár elektronikus úton – eljuttatott egyszeri felhatalmazása alapján kezdeményezik vízdíjszámlája fizetendő összegének automatikus levonását a bankszámlájáról.

Előnyei:
A felhatalmazás elektronikus úton (netbankon, mobil applikáción keresztül) is benyújtható a bank részére, nem kell elhagyni az otthonát és elkerülheti a hosszas postai sorban állást, mindig határidőben a számlán feltüntetett fizetési határidő napján, automatikusan történik meg a befizetés, elkerülhető a készpénzforgalom.

Csoportos beszedési megbízás kezdeményezéséhez szükséges adatok:
a jogosult neve: Mezőföldvíz Kft., a jogosult azonosítója: A11283144, a fogyasztó azonosítója: a számla 3. oldalának bal felső sarkában található vevő (fizető) azonosító.

Számlák befizetése egyedi átutalási megbízással:
Felhívják a figyelmet, hogy valamennyi vízdíjszámla – a feltüntetett fizetési módtól függetlenül, akár a csekkes számlák is – kifizethetők egyedi átutalási megbízással. Az egyedi átutalási megbízás szintén kezdeményezhető elektronikus úton (netbankon, mobil applikáción keresztül) otthonról, a nap 24 órájában. Az átutalási megbízást a Mezőföldvíz Kft. OTP Banknál vezetett bankszámlaszáma (11746012-20010654) javára kell kitölteni. Fontos, hogy a megbízás közlemény rovatába beírják a felhasználó nevét és a felhasználási hely azonosítóját (a számla 1. oldalán a bekeretezett részben található).

Amennyiben további kérdés merülne fel, kérik, hogy forduljanak bizalommal ügyfélszolgálati munkatársaikhoz a Mezőföldvíz INFO Vonal 06 (80) 442 442 telefonszámon, vagy elektronikusan az ugyfel@mezofoldviz.hu e-mail címen.

A kép illusztráció. Fotó: pixabay.com
A kép illusztráció. Fotó: pixabay.com