Kinyitnak a lelátók, szurkolók előtt játszhat a Paksi FC

A 2020. május 27-i kormányrendelet lehetővé teszi, hogy a stadionok lelátói részén szurkolók is tartózkodhassanak a mérkőzések ideje alatt. Ennek értelmében a Paksi FC klubvezetése május 28-án úgy határozott, hogy már a most hétvégi, MOL Fehérvár elleni, rendkívül fontos mérkőzést is a helyszínen tekinthetik meg a szurkolók. A kormányrendelet ugyanakkor felhívja a figyelmet arra, hogy a szurkolóknak legalább másfél méterre kell ülniük egymástól. Ez a gyakorlatban három egymás melletti szék kihagyását jelenti, valamint az egymás mögötti ülőhelyeket is szabadon kell hagyni. A védőtávolságot a beléptető pontoknál, a büféknél és a mellékhelyiségek közelében is kérik betartatni.

A Paksi FC ezeken felül maximálisan figyelembe veszi a Magyar Labdarúgó Szövetség jegyértékesítésre vonatkozó ajánlásait is, aminek értelmében a szurkolók csak online és csak Paksi FC-s szurkolói kártyával vásárolhatnak belépőket ebben az időszakban. Fontos tehát, hogy helyszíni jegyvásárlásra nem lesz lehetőség még meccsnapon sem, jegyvásárlás kizárólag a meccsjegy.mlsz.hu weboldalon lehetséges. A vendégcsapat szurkolói szintén csak online vásárolhatnak belépőjegyet szektorukba.

A bérleteseknek az eredetileg fenntartott B3-as és B5-ös szektorokat a B2-es és B6-os szektorokkal kibővítik, hogy a fentebb említett egészségügyi óvintézkedések ellenére is garantáltan szabad székhez juthassanak. Az általuk elfoglalható székeket megjelölik, kérik, csak azokon foglaljanak majd helyet.

A teljes cikket jegyinformációval együtt ide kattintva olvashatják.

Fotó: paksifc.hu/archív
Fotó: paksifc.hu/archív