Felvételizők Hétvégéje – online workshop az atomerőmű támogatásával

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. támogatásával rendezték meg az elmúlt hétvégén a Felvételizők Hétvégéje pályaorientációs online konferenciát. Az érdeklődők a társaság kommunikációs igazgatója, dr. Kovács Antal előadása segítségével ismerhették meg, milyen felelősséggel és lehetőségekkel jár, ha valaki az atomerőműben dolgozik.

Harmadszor hirdették meg a Felvételizők Hétvégéje ingyenes online konferenciát a pályaválasztás előtt álló fiataloknak. Az idén a pályaorientációra, karrierépítésre helyezték a hangsúlyt, gyakorlati példákon keresztül nyerhettek betekintést az érdeklődők érdekes és hasznos szakmákba, tájékozódhattak különféle pályaválasztási lehetőségekről. Az ingyenes online konferencián a szakmák szépségein túl  szó esett a munkaerőpiaci kilátásokról, vállalati képzésekről, jövedelmekről, befektetésekről, az önálló vállalkozás előnyeiről.

Az online konferencia főtámogatója az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. volt, amely kiemelt szereplőként külön kiállítói oldallal jelentkezett. Itt lehetőség nyílt az erőmű látogatóközpontjának virtuális bejárására is. Dr. Kovács Antal az atomerőmű kommunikációs vezetője pedig az erőműben dolgozók felelősségteljes közösségéről és Paks egyedülálló kincseiről tartott előadást, ami ide kattintva megtekinthető.

Fotó: Babai István/korábbi felvétel
Fotó: Babai István/korábbi felvétel