Heringes Anita bizottsági ülést kezdeményez

A Paksi Deák Ferenc Egyesület képviselőcsoportja egy korábbi testületi ülésen. Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal/archív felvétel
A Paksi Deák Ferenc Egyesület képviselőcsoportja egy korábbi testületi ülésen. Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal/archív felvétel

Heringes Anita, a PDF frakcióvezetője az alábbi közlemény közzétételére kérte szerkesztőségünket:

A veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló döntés megszületett a Parlamentben. Fokozatosan az élet minden területén visszatérünk a normál működésre, így a képviselő-testület és a bizottságok is folytathatják munkájukat.

A PDF frakció nevében és a jogi, ügyrendi és pénzügyi bizottság elnökeként bizottsági ülést kezdeményezek, amely lehetőséget teremt Szabó Péter polgármester úrnak, hogy beszámolhasson az elmúlt 3 hónap döntéseiről. Azt gondoljuk, hogy a precíz munka folytatása és a felelősségteljes döntések csak úgy születhetnek, ha mindenki személyesen fel tudja tenni érdemi kérdéseit többek között az önkormányzati cégek és azok vezetőváltásaival kapcsolatban és az önkormányzati ingatlanokkal kapcsolatban.

Kérem Ulbert Sándort, a gazdasági bizottság vezetőjét, hogy ő is csatlakozzon kezdeményezésemhez, és a két bizottság együttes üléséhez találjuk meg a legmegfelelőbb időpontot.

Kívánom minden kedves képviselőtársamnak, hogy közösen találjuk meg az együttműködési pontokat a városunk fejlődése érdekében, és hogy érdemi közös munka indulhasson, egymás iránti türelemmel és tisztelettel.

Heringes Anita
PDF frakcióvezetője