Oltási akció meghosszabbítva

Újabb egy héttel meghosszabbította a kormány a november 22-én kezdődött oltási akciót, így az új időpont szerint december 12-én estig lehet a kórházi oltópontokon előzetes regisztráció és időpontfoglalás nélkül oltakozni. Az oltópontok minden nap 7 és 19 óra között vannak nyitva. A kórházak országszerte továbbra is megemelt oltási kapacitással várják az érkezőket akár az első, az elmaradt második, vagy a harmadik oltásra. Az oltatlanok előzetes regisztráció nélkül is érkezhetnek az oltópontra, ez esetben regisztrációjukat a helyszínen végzik el. Akik időpontfoglalás nélkül érkeznek, azokat érkezési sorrendben oltják be. Aki előzetesen már regisztrált és foglalt az interneten időpontot az elkerülheti a várakozást, írják a koronavirus.gov.hu oldalon.

A Tolna Megyei Kormányhivatal tájékoztatása szerint Tolna megyében Szekszárdon, a Tolna Megyei Balassa János Kórházban hétfőtől péntekig a Béri B. Á. utca 5-7-ben (Lila épület, volt Eü. Szakiskola) délelőtt 7 – 14 óra között, 14 és 19 óra között a Rendelőintézetben, szombat, vasárnap pedig 7-19 óra között a Rendelőintézetben; a Dombóvári Szent Lukács Kórház minden nap 7-19 óra között a Kórház utca 39-41. alatt, Bonyhádon minden nap 7-19 óra között a Bajcsy-Zsilinszky utca 25-ben várják az oltásra érkezőket.

Az oltási héttel kapcsolatos további fontos információk ide kattintva elérhetők, illetve a regisztrációs lap és a hozzájáruló nyilatkozatok letölthetők.

Forrás: koronavirus.gov.hu