Két állást hirdetett a Paksi Fejlesztési és Vagyongazdálkodási Zrt.

A Paksi Fejlesztési és Vagyongazdálkodási Zrt. munkatársat keres projektmenedzser (mélyépítési) pozícióba. Feltétel többek között a felsőfokú, szakirányú (mélyépítő mérnöki diploma) végzettség, a kamarai névjegyzékben aktív szakmagyakorlási jogosultság, valamint az 1-3 év szakmai tapasztalat, előnyt jelent a felelős műszaki vezetői, műszaki ellenőri képesítés/jogosultság, valamint a munkavédelmi jártasság.

A cég projektmenedzser (magasépítési) pozícióba is munkatársat keres. Feltétel többek között a felsőfokú, szakirányú (építő- vagy építészmérnöki diploma) végzettség, szintén a kamarai névjegyzékben aktív szakmagyakorlási jogosultság, valamint az 1-3 év szakmai tapasztalat, előny itt is a felelős műszaki vezetői, műszaki ellenőri képesítés/jogosultság, és a munkavédelmi jártasság.

Mindkét állás esetében a fényképpel ellátott szakmai önéletrajzot a bérezési igény megjelölésével, valamint a végzettségeket tanúsító okirat(ok) hiteles másolatát magyar nyelven, elektronikusan a pfvzrt@paks.hu e-mail címre kérik elküldeni. Csatolni kell a pályázó hozzájáruló nyilatkozatát arról, hogy pályázati anyagát, személyes adatait a vonatkozó jogszabályok szerint erre jogosult PFV Zrt. munkavállalói harmadik személyként megismerhetik. Jelentkezési határidő: 2019. március 22.

Mindkét kiírást további fontos információkkal ide kattintva megtalálják az érdeklődők.