Mit nézzünk a hétvégén?

Április 17-én 19 órakor a Tamara Drewe című filmet vetítik a művelődési központ színháztermében. A film főszereplője sikeres londoni újságíró, aki hosszú idő után hazalátogat szülőfalujába. A vidék tele van gazdag nyaralókkal, bohém művészekkel, nyári kurzuson alkotó írókkal, csirkékkel, tehenekkel és egy kanos rocksztárral. Az egykor nagy orráért csúfolt Tamara rút kiskacsából gyönyörű nővé cseperedett, így már puszta jelenlétével, valamint szerelmi kalandjaival az egész falucska életét fenekestül felforgatja.

Április 15-én kertészeti nappal, virágkiállítással és börzével várja az érdeklődőket a polgármesteri hivatal előtt a Paksi Kertbarát Egyesület, szombaton pedig indul a Nyitott kertek akció, így bárki megtekintheti a résztvevők körültekintően gondozott portáját.

Április 17-én jótékonysági kórus hangverseny lesz a paksi református templomban. Fellép a nemzetközileg is ismert ökumenikus érsekcsanádi Összhang Kórus. A rendezvényen összegyűlő összeget a templom orgonájának felújítására fordítják.

Április 15-én 18 órakor a Pro Artis Alapfokú Művészetoktatási Intézmény hangversenyén egykori növendékként lép fel Tóth Emese, Bíró Alexandra, Fekete Kármen, Rykala Abigél és Hosnyánszki Fanni.

Április 17-én Föld napi ismeretterjesztő programok várják az érdeklődőket a Gesztenyés úti ASE Sportcsarnokban.

Április 15-én 18 órakor ismét összecsap az ASE a Zalaegerszeg kosárlabdacsapatával a rájátszás harmadik mérkőzésén a Gesztenyés úti Sportcsarnokban.

Április 16-án 18 órakor a Paksi FC csapata a Kecskeméttel mérkőzik meg Pakson a Monicomp Liga 23. fordulójában.

Április 17-én 11 órakor az ASE és a Honvéd sakkcsapata méri össze tudását Pakson az Erzsébet Nagy Szállodában.