Sportos hírmorzsák: Völgyi és Kámán is az ASE-nél

Fotó: Molnár Gyula

A Zalai Hírlap internetes oldalának tudósítása szerint szerda délelőtt Völgyi Péter bejelentette, hogy a következő szezont a paksi Atomerőmű SE vezetőedzőjeként fogja megkezdeni. A tréner úgy nyilatkozott, nehezen hozta meg ezt a döntést, hiszen nagyon büszke arra, amit az elmúlt három évben elért a csapattal, ennek ellenére az egylet létét fenyegető anyagi gondok az elmúlt időben teljesen felőrölték.

Az ASE ajánlatát a ZTE-nél végzett szakmai munkája elismerésének tekinti, döntését pedig a paksi gárdánál megfogalmazott komoly célok, az európai kupaporondon való szereplés lehetősége, az anyagi stabilitás és a nyugodt szakmai munka erősítette meg, olvasható a BB1.hu honlapján.
Az edző két évre kötelezte el magát a paksi csapathoz, ahova Kámán Tamás kosárlabdázó is vele tart.

Először szerepelt a Sárkányhajó Roadshow állomásai között Fadd-Dombori, de remélhetőleg nem utoljára, mivel a Holt-Duna kiváló helyszínnek bizonyult a rendezvény lebonyolítására, a nézők jó hangulatú, izgalmas versenyeket láthattak. A nap fénypontja a 10 fős csapatok kínai sárkánygálára szóló válogatóversenye volt, amin végül hat indulóból Reményi Péter csapata diadalmaskodott, így ők képviselhetik Magyarországot a kínai sárkányhajó gálán. A szabadidős kategóriában a Paksi Wasabi nyert, az Atom Dragon és a Paksi Sárkányok előtt.