Hírek röviden

Fotó: Molnár Gyula

Másodszorra csapott össze a felkészülési időszakban az Atomerőmű SE a Nagyváraddal. Az első meccsen öt ponttal maradt alul Romániában a paksi gárda, ezúttal pedig hat egységgel bizonyult jobbnak az ellenfél, írja a BB1.hu honlapja. A piros-kék gárda egyébként október 7-én lép majd pályára a Nemzeti Bajnokság első osztályának A csoportjában. Hazai pályán kezdenek a TOP COP Security Jászberény ellen.

Az egy évvel ezelőtt elhunyt paksi lovas, Aradi István emlékére fogathajtó versenyt rendeznek Pakson szeptember 23-án az Ürgemezőn a Lengyel focipályán. A fogathajtás első fordulója 9 órakor kezdődik, ezt délben csikósbemutató követi. A fogathajtás második fordulója után 15 órakor hátas lovak ügyességi versenye, majd western bemutató lesz. A program látogatása ingyenes.

A hétvégén megalakult Pakson a Spanyolul beszélők klubja, vagyis a Club de Hispanohablantes. A szervezők havi rendszerességgel terveznek összejövetelt, ahová minden érdeklődőt várnak. További információ a 20/251-3339 telefonszámon kapható.