Több hónapos sérülés után térhet vissza Bori Gábor

Esély van arra, hogy az MVM Paks 29 esztendős labdarúgója, Bori Gábor pályára lép a jövő heti, Kecskemét elleni bajnoki mérkőzésen, adta hírül a Nemzeti Sport Online. A középpályás még tavaly novemberben a Győri ETO elleni Magyar Kupa-összecsapáson szenvedett oldalszalag-szakadást. Lapértesülés szerint a combizomszakadással bajlódó Tököli Attila, valamint a hasfalhúzódással küszködő Németh Gábor nincs olyan állapotban, hogy eddzen.

További hír a klub háza tájáról, hogy Sifter Tamás, a zöld-fehérek 32 éves középpályása annak ellenére, hogy nyáron lejár a szerződése, szívesen hosszabbítana a Paksnál. – Egyelőre nem tudom, hogy alakul a jövőm. Még nem esett szó róla, hogy mi lesz a folytatásban. Megfelelő ajánlat esetén, akár már télen is távozhattam volna, de én inkább felvettem a kesztyűt, és igyekeztem bizonyítani. Ez így lesz a továbbiakban is – nyilatkozta a futballista a Nemzeti Sportnak.

Nem Sifter Tamás az egyetlen kérdőjel, potenciális távozók mellett új érkezők neve is szóba került a Fehérvári úti klubnál. A csakfoci.hu információi szerint az MVM Paks nyáron szeretne kapust igazolni, az egyik kiszemelt pedig a kecskeméti Antal Botond mellett a győri Molnár Péter. Jelenleg a bajnok ETO hálóőrének szerződtetésére van nagyobb esély, mivel a KTE Antalért olyan összeget kért, amit a paksiak nem tudnak kifizetni, írja a honlap.