Programajánló

Fotó: Paksi Hírnök archív
Fotó: Paksi Hírnök archív

Táplálkozási tanácsadás és ételkóstoló, pilates, taoista kung-fu, thai masszázs és reflexológia – csak néhány program azok közül, amelyek március 8-án várják a kikapcsolódni vágyó hölgyeket a Csengey Dénes Kulturális Központ Pozitív napján. Az eseményt divatbemutató és Vastag Csaba fellépése színesíti, további információ a ház honlapján.

A civilszervezetek jogszabályi környezete címmel információs napot tartanak nonprofit szervezetek számára március 6-án 17 órakor a Csengey Dénes Kulturális Központ kisklubjában. Az előadó dr. Horváth Kálmán ügyvéd lesz.

Kokárdakészítés szerepel a Dunakömlődi Faluház kézműves szakkörének legújabb programpalettáján. A kisdiákokat március 6-án 16:30-kor várják a faluház munkatársai.

Négy fotós és egy képzőművész címmel kiállítást szerveznek a Csengey Dénes Kulturális Központ könyvtár galériájában március 7-én 17 órakor. Hopp-Halász Károly, Molnár Gyula, Tóth Gabi, Wollner Pál és Oláh Zoltán alkotásait láthatja közös tárlaton a közönség, megnyitót Lovásziné Anna mond, közreműködik Várszegi Lászlóné, Várszegi Viktor és Oláh Réka.

Ugyanezen a napon a városi moziban 19 órától az Őrtorony című török-francia feliratos filmet vetítik Olgun Simsek, Nilay Erdonmez főszereplésével.