Hírek röviden

Különleges programot mutat be május 21-én szerdán 14 órakor a Mérföldkő Egyesület Rehabilitációs Otthonának Színházterápiás Csoportja. A drogprevenciós előadást a Paksi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum és a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet szervezésében tartják a Csengey Dénes Kulturális Központ színháztermében.

Kezdődik a kosárlabda bajnokság elődöntője, amelyben Sabáli Balázs csapata, a Sopron KC lesz az Atomerőmű Sportegyesület gárdájának ellenfele. Thompson és Barovic személyében két légiósát is elveszítette az ellenfél sérülés miatt, így gyakorlatilag hét emberes rotációval dolgozhat Sabáli Balázs, ezzel szemben az ASE teljes kerettel futhat neki a találkozónak. A mérkőzést a SportKlub és a DigiSport is közvetíteni fogja.

Szakmai úton vettek részt a Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás (TETT) polgármesterei Skóciában, adta hírül a fortunaradio.hu. A Dounreay-ban található közepes aktivitású hulladékcsomagoló üzemet tekintették meg a résztvevők, a csoportot Mark Rouse ügyvezető igazgató fogadta és Mike Brown stratégiai igazgató kísérte szakmai útjuk során.