Már lehet jelentkezni a Nemzetközi Miss Alpok-Adria Tolna megyei döntőjére

 

Ismét keresik Tolna megye és Paks szépét a Nemzetközi Miss Alpok-Adria szépségverseny keretében. A szervező Csillag Show-tánc Egyesület 14-28 éves lányok nevezését várja február 24-ig. További információ a mellékelt plakáton olvasható, de hívhatják az érdeklődők a 30/360-2075-ös telefonszámot vagy írhatnak a csillagshow@gmail.com e-mail címre.

A Tolna megyei döntőt és Paks szépe választást március 11-én 18 órakor rendezik Pakson a Csengey Dénes Kulturális Központban. Az esten fellép Burai Krisztián előadóművész, énekes, dalszerző, szövegíró, Ledneczky Virág énekes, Komáromi János költő, valamint a Csillag Show Dance Team táncosai. Az esten közreműködik az Atomerőmű SE NB I-es kosárlabdacsapata. A szépségverseny hivatalos ruhaszponzora: Juhász Szilvia Collection; Czakó Balázs Fotográfia. Jegyek a rendezvényre a kulturális központban vásárolhatók 2500 forintért.

Az Alpok-Adria Szépségversenyt Olaszországban hívták éltere 1988-ban. 2010-ben összekapcsolták a megye szépe versennyel és amennyiben igény van rá, az adott város nevéhez fűződő szépségversennyel is. Így létrehoztak egy nemzeti versenyt, ahol minden megye részt tud venni, képviseltetni magát egy résztvevővel az országos megméretésen. Az országos döntőből az első három helyezett jut tovább a Miss Alpe Adria International döntőjébe. A megyei döntőkön minden versenyző megjelenik a színpadon olyan pólóban is, amin a megye vagy települése címere látható. Ekkor beszélget velük a műsorvezető, a kérdések a saját régiójukról, városukról szólnak. A megyei döntők és az országos gála összességében több ezer néző előtt zajlanak, a rendezvényeket kiemelt figyelem kíséri a sajtó részéről. Az elmúlt években rendre dobogós helyezést értek el a magyarországi versenyzők a nemzetközi döntőn, illetve ötször került magyar lány fejére a korona.