Felmentették Teo Cizmicet

Teo Čizmić. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök archív
Teo Čizmić. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök archív

A Jászberény ellen 66-74-re elvesztett hazai mérkőzés után az ASE szerződést bontott Teo Cizmic vezetőedzővel. Az alábbiakban olvashatják a klub közleményét:

A Jászberény elleni vereséget követően összeült az egyesület vezetése, és arra a döntésre jutott, hogy az elmúlt időszak hektikus teljesítménye miatt megújulásra van szükség. Úgy érezzük, hogy több lehetőség rejlik a csapatban a jelenleg mutatott teljesítménynél, így Teo Cizmic számára véget ért a paksi szerepvállalás. Mindemellett szeretnénk kiemelni, hogy a Magyar Kupa bronzérem megszerzése Teo Cizmic munkáját dicséri, az elmúlt évek kiemelkedő eredményéről van szó. Ezúton is köszönjük Teo Pakson végzett munkáját. Kívánunk neki további szakmai sikereket karrierje során!

Ami az utódlását illeti, a klub lehetőségeit figyelembe véve a vezetőség arra a döntésre jutott, hogy az edzőkérdést helyi szinten kell megoldani. Ezért Schmidt Bélát kérték fel a feladat ellátására a szezon hátralevő részére.

A szakmai stábot illetően, az elnökség megerősítette Jan Pavlíkot szakosztályvezetői pozíciójában. Illetve örömmel tudatjuk, hogy Tóth János is visszatér klubunkhoz. János, korábbi leterheltsége enyhült, ezért a továbbiakban szakosztályelnökként fogja erősíteni klubunk munkáját.