Két állást hirdetett a Paksi Fejlesztési és Vagyongazdálkodási Zrt.

Két állást hirdetett a Paksi Fejlesztési és Vagyongazdálkodási Zrt., amelynek  profilja a városfejlesztéshez fűződő feladatok ellátása és a fejlesztések során létrejövő vagyonelemek kezelése.

Az egyik állásajánlat beruházási igazgató pozícióra szól. Elvárás az egyetemi/MSc szintű mérnöki végzettség (preferáltan építőipari területen), minimum öt év tapasztalat beruházások vagy projektek vezetésében, építési beruházások lebonyolításában, igazolt referenciák. Előnyt jelent többek között a mély- vagy magasépítési szerkezetek tervezésében, kivitelezésében szerzett jártasság, a modern kivitelezési technológiák ismerete, az építőipari szabályozások és szabványok ismerete, tárgyalási szintű angol nyelvtudás. A munkavégzés helye Paks.

A társaság közbeszerzési referenst is keres. Elvárás a közbeszerzési referensi végzettség (OKJ 52 343 01), büntetlen előélet, minimum három év tapasztalat közbeszerzési területen. Előnyt jelent a jogi egyetemi végzettség, a közbeszerzési tapasztalat ajánlatkérői oldalon, beruházások területén szerzett közbeszerzési referensi tapasztalat, azonnali kezdés. A munkavégzés helye Paks.

Mindkét esetben a fényképpel ellátott szakmai önéletrajzot a bérezési igény megjelölésével, valamint a végzettségeket tanúsító okirat(ok) hiteles másolatát magyar nyelven elektronikusan a pfvzrt@paks.hu e-mail címre kérik elküldeni. Csatolandó a pályázó hozzájáruló nyilatkozata arról, hogy pályázati anyagát, személyes adatait a vonatkozó jogszabályok szerint erre jogosult PFV Zrt. munkavállalói harmadik személyként megismerhetik. A jelentkezés határideje 2018. 09. 28. Az álláshirdetések további fontos részletekkel ide kattintva olvashatók.