Hidvéghi Balázs: A nemzetek Európájára van szükség

Süli János országgyűlési képviselő (b.) és Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a sajtótájékoztatón. Fotó: Tóth Norbert/TelePaks
Süli János, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője, tárca nélküli miniszter (b.) és Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a sajtótájékoztatón. Fotó: Tóth Norbert/TelePaks

– Nagyobb a tétje az előttünk álló európai parlamenti választásnak, mint bármikor korábban – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója, Tamásiban tartott lakossági fórum előtt, sajtótájékoztatón. A legnagyobb tét, hogy meg tudjuk-e állítani a bevándorláspárti politikát, ami az utóbbi években Brüsszelből kiindulva veszélybe sodorta az egész Európai Uniót, az emberek biztonságát, a hagyományos európai keresztény kulturális gyökereket. Szerintünk a nemzetek Európájára van szükség, ahol szuverén nemzetek működnek együtt, megvédjük a külső határokat, első helyen az állampolgárok biztonsága és jövője áll. – Olyan képviselőkre van szükség, az Európai Parlamentben, akiknek Brüsszelben is Magyarország az első. A Fidesz-KDNP listáján ilyen jelöltek szerepelnek – emelte ki.

Hidvéghi Balázs arról is beszélt, hogy elkötelezettek a családtámogatási rendszer mellett. – Felháborító, hogy miközben illegális bevándorlóknak migránskártyákat osztogatnak brüsszeli jóváhagyással, addig egy magyar családtámogatási és gyermekvállalási támogatásba belekötnek egy előzetes egyeztetési eljárásban. A babaváró programot elindítjuk július 1-jén, és ezt a küzdelmet is megvívjuk Brüsszellel – húzta alá.

– Igazolta az élet a vidékért indított programokat, a faluprogramot, elindul a magyar falvak úthálózatának felújítása, azok az egyedi pályázatok, amelyek szociális közösségi terek kialakítását, orvosi rendelők felújítását támogatják. Bízunk abban, hogy mindennek és a babaváró programnak köszönhetően hazatérnek a külföldön dolgozó fiatalok – összegzett Süli János országgyűlési képviselő.