Guinness-rekordkísérlet is lesz a révbéri pünkösdi vigadalmon

Fotó: A Révbérpusztai Lovascentrum Facebook-oldala.
Fotó: A Révbérpusztai Lovascentrum Facebook-oldala.

Pünkösdi vigadalomba hívnak a Révbérpusztai Lovascentrumba, a két napot felölelő kavalkádban lesz puszta 20 Guinness-rekordkísérlet, bábszínház, vidámpark, eszem-iszom, dínomdánom, zene, tánc és még sok más június 9-én és 10-én.

Június 9-én 9 órakor kezdődik a programkavalkád kettes és pónifogathajtó versennyel, ezen a napon lesz bábszínházi előadás, középkori harci bemutató és csikós bemutató, fellép a Solti Ifjúsági Fúvószenekar, néptánccsoportok Dunavecséről és Szalkaszentmártonról, a miskolci Bulgáros együttes, a paksi Destiny’s Dancers tánccsoport, és még nincs vége a sornak, hiszen nótaest Szávolovics Gabriellával, majd a nap zárásaként élőzene kifulladásig szerepel a kínálatban.

Pünkösdi királyválasztással lovas ügyességi versennyel indítják a másnapot, a programpalettán kutyásbemutató, csikósbemutató szerepel, fellép az Impulse Tánciskola Dunaújvárosból, valamint a Bölcskei Néptánc Egyesület. Ezen a napon lehetnek majd tanúi Tóth Lajos csikós hivatalos Guinness-rekord kísérletének 17 órakor: úgynevezett pusztahúszas formációban húsz lovat hajt majd egyszerre a hátsó két lovon állva. A pünkösdi vigadalom zárásaként felvonulás lesz 17.30-kor.

Minkét napon várja a látogatókat kirakodó vásár, íjászkodás, vidámpark, légvár, játszóház, bohóc, aki megéhezik, bográcsos, kemencés és grill ételekkel csillapíthatja éhét. A belépés a programra ingyenes.

A részletes programot a www.revber.hu honlapon és az esemény Facebook-oldalán megtalálható, előbbit ide, utóbbit ide kattintva is elérik.

(X)