Leadta ajánlóíveit Molnár József

Molnár József, független képviselőjelölt., egyes körzet. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök
Molnár József, független képviselőjelölt., egyes körzet. Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök

Molnár József független képviselőjelöltként indul az egyes számú választókörzetben – jelentette be sajtótájékoztatón. A képviselőjelölt ma (08.28.) reggel adta le az ajánlóíveket, amelyeket dr. Blazsek Balázs, a helyi választási iroda vezetője vett át. Molnár József a sajtótájékoztatón megköszönte a lakosok eddigi támogatását.

– A személyes kapcsolattartásban hiszek, éppen ezért, akikhez még nem jutottam el, azokat a választási időszakban fogom felkeresni. Meg akarom hallgatni az igényeiket és a tanácsaikat, hogy felhasználjam és belefűzzem a választási programomba. A képviselőjelölt hangsúlyozta, hogy a 2014-es választási programja még mindig aktuális, a választókkal való találkozásakor ugyanazok a problémák merültek fel, amelyek öt évvel ezelőtt. – A programban szerepel többek között a Duna-part rekonstrukciója. Ennek a tervét azonban átgondoltan, a lakosok véleményét alapul véve kell kidolgozni – húzta alá az aspiráns.

A képviselőjelölt a részletes választási programjáról a választókörzet bejárása és az érintett lakosok felkeresése után számol be. Molnár József a képviselőjelölt társaknak sok szerencsét, kitartást és jó munkát kívánt az elkövetkező időszakra.