Mit nézzünk ma?

Február 24-én 19 órakor a Latinovits bérlet 4. előadásának keretében A bolond lány című krimi vígjátékot láthatják a Körúti Színház előadásában. A sikert Galambos Zoltán parádés rendezése, valamint a fordulatokban és humorban gazdag történet garantálja: a milliomos bankár, Beaurevers házában történt bűneset lázba hozza a párizsiakat. Vajon ki ölte meg az uraság sofőrjét és mindenesét, Miguel Ostost? Talán egykori szeretője Josefa Lantenay, vagy esetleg a fess, idősödő bankár, mert maga is szemet vetett Josefára? Vagy annak hitvese, kinek ártatlanságát csak egy eltűnt báli kesztyű igazolhatná? Az is kérdés, hogy kinek az érdeke az „Ostos-ügy” elhallgatása, és az igazságszolgáltatás befolyásolása. A darab végére eldől, lesz-e akkor is nagy ívű pályája egy frissen Párizsba érkezett ifjú vizsgálóbírónak, ha kitart az igazság mellett. A szereplők Kautzky Armand, Koncz Gábor, Pikali Gerda, Király Adrián, Udvarias Anna, Oroszi Tamás, Lipták Péter és Placskó Emese. A jegy ára 2800 forint.

A Magyar Katolikus Püspöki Kar 2010. december 26-án meghirdette a Család Évét. A Dunakömlődi Római Katolikus Egyházközség, csatlakozva a püspökök szándékához előadássorozatot szervez a témában, ennek keretében a következő programra február 24-én, este 18 órakor kerül sor a Dunakömlődi Plébánia közösségi házában. Az előadó Bubrik Miklós görög katolikus váci parókus.

Decemberben élőzenés vacsoraest-sorozat indult a Gastroblues Klubban, melynek következő programja március 4-én lesz. A rendezvénnyel kapcsolatos tervekről, ételekről és italokról a TelePaks Gastroblues magazinjában Kovács Tibor beszélgetett Gárdai Györggyel és Puha Róbert mesterszakáccsal. A műsor csütörtök este 19 óra 15 perckor kezdődik.