Takács Nikolas lesz a jótékonysági bál sztárvendége

Harmadik jótékonysági báljára készül a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola szülői munkaközössége karöltve a tantestülettel. Kovács József elnök elmondta, hogy idén az iskola művészeti termének kialakítását, berendezését szeretnék elősegíteni. Az előző két évben a nyelvi labor létrehozását támogatták, illetve korábban a mosdók felújítását kezdeményezték, akkor az atomerőmű és az önkormányzat is melléjük állt.

Idén minden eddiginél vonzóbb programot igyekeztek összeállítani, hogy ezzel is ösztönözzék az iskola diákjainak szüleit a részvételre. A cél nemes, hiszen azzal, ha részt vesznek és megvásárolják a belépőjegyet, abban segítenek, hogy jobbá tegyék gyermekeik körülményeit, tanulási feltételeit, hangsúlyozta az szmk elnöke.

Fotó: X-Faktor Online

Kovács József arról is beszámolt, hogy az iskola nyolcadik osztályosai táncolnak majd a jótékonysági bálon, illetve a Csillag Showtánc Egyesület tagjai bemutatkoznak. Az estnek sztárvendége is lesz az X-Faktorból megismert Takács Nikolas személyében. A 25 éves énekes Paks felvidéki testvérvárosa, Galánta szülötte. A jótékonysági estet március 19-én tartják az iskola sportcsarnokában. A program 19 órakor kezdődik, Takács Nikolas műsora pedig 20 órakor. A belépődíj, amely megvásárlásával nemcsak egy kellemes estére váltanak jegyet, hanem segítik a művészeti terem létrehozását, 2000 forintba kerül. A bál egyébként batyus jellegű, a zenét a Tuki Trió szolgáltatja.