Hírek röviden

A francia AREVA vállalat delegációjával egyeztetett a fejlesztési minisztérium képviselője a paksi atomerőmű bővítéséről. A keddi találkozón a legfontosabb műszaki feltételeket és finanszírozási lehetőségeket nézték át, tudta meg a Hírszerző.

Ismerkedő délutánra várja a leendő ovisokat és szüleiket csütörtökön 15 óra 30 perctől a Napsugár Óvoda, a Vörösmarty utcai Tagóvoda és a Munkácsy utcai Tagóvoda.

Március 16-17-én, 7 óra 30 perctől 17 óráig várják a szülőket az óvodai és általános iskolai beíratásra a város képzőintézményei. Beíratáskor a szülőknek a körzet szerinti iskolában kell jelentkeznie, az óvodai beíratás az intézmények székhelyén történik.

Március 14-én és 15-én a polgármesteri hivatalban az ügyfélfogadás szünetel, jövő szerdától péntekig a megszokott rendben történik, március 19-én pedig 8 órától 12 óráig fogadják az ügyfeleket.

Március 15-én nem lesz hulladékszállítás, a szeméttelep ezen a napon zárva tart. A lakossági kukák és konténerek ürítését a DC Dunakom Kft. munkatársai március 16-án szerdán végzik. Március 14-én a szemétszállítás menetrendje változatlan.