Mit nézzünk a hétvégén?

Március 20-án 17 órakor a Gulliver utazásai című amerikai kalandfilmet vetítik a művelődési központ színháztermében. A mindenki által jól ismert történet egészen új megközelítésben jelenik meg a vásznon: Lemuel Gulliver igazi kisember. Legfőbb ellensége a vekkere, a munkahelye és irodai kollégái. Pedig egy nagy New York-i újságnál dolgozik – igaz, csak a postázóban. Végül valahogy mégis ráveszi elérhetetlennek tűnő szerelmét, az utazási rovat szerkesztőjét, hogy adjon neki egy komolyabb munkát, méghozzá hogy a Bermuda-háromszögből tudósítsa lapját. Gulliver, utazása közben hajótörést szenved egy különös törpekirályságban, ahol a miniatűr uralkodónak azt hazudja, hogy ő az Egyesült Államok elnöke. Aztán részt vesz a helyiek háborújában és békéjében, szerelmi és stratégiai tanácsokat ad nekik, egészen addig, míg megjelennek az óriások.

Március 19-én 21 órától Rudán Joe akusztikus koncertjét tekinthetik meg a Led Zeppelin, Deep Purple és a P. Mobil dalok kedvelői. A belépőjegy 1.000 forint.

Március 19-én 16 órakor a Monicomp Liga 20. fordulójában csap össze a Paksi FC a Haladás csapatával. A sportkedvelők a futballisták mellett a kosárlabdázókért is izgulhatnak, ugyanis az Atomerőmű SE szintén szombaton 18 órakor mérkőzik meg a Kis-Rába menti Takarék-SKC-vel a Magyar Bajnokság 23. fordulójában.